COMUNICAT DE CONTINUÏTAT DE L’OCUPACIÓ DEL RECTORAT

Els treballadors, treballadores i l’alumnat de la UB a l’ocupació de l’edifici històric hem decidit en assemblea continuar la nostra reivindicació pacífica de les condicions de treball i el dret a l’estudi dels diferents col·lectius de la comunitat universitària. Creiem que les nostres demandes són una defensa de la universitat pública, legítimes i assumibles per l’equip de govern de la UB. També considerem que la comunicació de l’esmentat equip fins ara s’ha limitat a vagues declaracions d’intencions que desde el sentit de responsabilitat política de la comunitat universitària són insuficients. Tot i les afirmacions reiterades que no es produiran acomiadaments, és evident que les restriccions pressupostàries impliquen la no renovació (acomiadament de facto) d’un nombre important de treballadors i treballadores, si no ara, en els propers cursos.

A aquestes alçades calen concrecions i solucions reals a la situació dramàtica a què s’enfronten tant el personal docent temporal com l’alumnat per al proper curs. És possible aplicar polítiques diferents consensuades amb els diversos col·lectius de la UB i que no signifiquin el desmantellament de les plantilles docents i investigadores, que posa en risc titulacions senceres, així com l’accés i continuïtat de l’alumnat al qual ha de prestar servei la universitat. En aquest sentit convidem als òrgans de govern de la universitat i de les facultats a exercir el dret democràtic a la desobediència administrativa davant la imposició de les polítiques d’austeritat pressupostària.

Convidem a tots els membres de la comunitat universitària a sumar-se a la desobediència no només participant en la mobilització sinó també a través de la seva activitat qüotidiana a les classes, despatxos, passadissos de les seves facultats. No deixem ningú fora de les aules! No deixem d’anar a classe perquè no ens ho poguem pagar! Denunciem les no renovacions i acomiadaments dels nostres companys de treball! Participem en les assemblees!

JUNTES HO PODEM TOT!!!!!! DECIDIM DESOBEDIÈNCIA, RECUPEREM EL QUE ÉS NOSTRE!!!!!

Deixa un comentari